Min första sushi...

Jahopp... då har man smakat sushi för första gången...

Åkte till restaurang Kina här i Linköping med jobbarkompisarna (som är riktigt vana kinamatsätare). Jag måste medge att jag var lite nervös för jag är som sagt ganska petig med maten och inte någon särskilt van kinamatsätare.

När vi kom fram så visade det sig att det var buffé som gällde... ojojojojoj! Allt såg ut som en enda stor gegga... jag hade inte en aning om vad det var i dessa konstiga geggor... sedan hittade jag något som såg ut som friterade räkor, det var ju trevligt, OM JAG NU HADE ÄTIT RÄKOR!

Räkorna, riset och några spett av något slag var det enda jag kände igen, och buffébordet var både långt och stort. Piiinsamt... önskar att jag hade haft med mig Tussi, hon är proffs på allt som handlar om mat.

Jobbarkompisarna plockade på det ena efter det andra på tallrikarna... och jag gick efter och gjorde lika dant... (de får ju inte tro att jag är en oerfaren restaurangätare).

Gick riktigt bra... tills jag skulle äta "skiten"... det ena var starkare än det andra ju!

Det slutade med att jag åt ris, sötsur sås och spett, typ kyckling eller nåt... (vet inte jag bara svalde)... och till sist en sushi-bit efter en lång övertalning av chefen (vem vågar säga emot?).

Men... det finns alltid ett men... jag var "tvungen" att doppa den i någon superstark sörja! Svalde i alla fall halva sushibiten... för att sedan lida av sura uppstötningar resten av dagen.

Och äta med pinnar var bara att glömma... ordagrant alltså...
- Oh, var hittade ni pinnar att äta med?, undrade jag efter att jag satt mig ner vid bordet... Jag hittade bara vanliga bestick...

Men jag har smakat i alla fall!

Och jag är nöjd. Aldrig mera sushi!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se