Dagen efter...

Jahopp då var årets maskerad avklarad och jag hade skitroligt. En lyckad fest enligt mig i alla fall. Jag tog mig hem på vingliga ben och hade tydligen tvättat av mig allt grönt smink i handfatet (trodde jag i alla fall). Magnus fick skura hela badrummet i morse... det var grönt överallt! Ooops! Jag hade nog lite FÖR roligt i går... hihihi...

Här är orsaken till allt grönt:
image334
Jag var nämligen prinsessan/träsktrollet Fiona från filmen Shrek. Och allt jag nuddade blev grönt. Min handväska, min dyra kamera, kylskåpet ja ALLT!
Tur att man inte är träsktroll på heltid...

Vaknade vid 13.30 tiden (jag vet inte hur läng sedan det var jag sov SÅ länge) med världens skallebang... stackars mig! Jag skulle ju städa partylokalen (skolan) också... ingen kunde hjälpa till mer än än Emmzy och Micha men de hade tvättstugan som de väntat på i två veckor, så jag skulle städa ensam.

När jag kom ner till skolan så är porten låst! Den ska ju för fan vara öppen till 22... det är inte sant! Vad ska jag göra nu? Skolan är ett enda stort slagfält med flaskor, ballonger och en massa annan skit. Så kan vi ju inte lämna den tills i morgon, vad skulle lärarna och rektorn säga då? Typ: Ni får aldrig mer låna skolan till era fester för ni städar inte upp efter er...

Det är bara att bita ihop och inse att jag får åka dit i morgon bitti och städa INNAN alla kommer till skolan. SKIT också! Det kan inte vara sant! Varför var porten låst? Jag stod och slet i dörren och väntade ifall någon skulle komma ut från musikpedagogerna så att jag kunde smita in. Men sådan tur hade jag inte.

Vilken hemsk dag... grisat ner hela badrummet med grön färg... mått pyton... missat att städa skolan för att portjäveln låst sig sex timmar för tidigt... just nu mår jag ännu sämre än när jag vaknade, för då visste jag inte om detta.

Det ända positiva i allt detta är att Stina har varit anfallsfri hela helgen!


Rösta på min bakfulla blogg här!


*


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se